این دولت با این وزرا و با این جهت‌گیری‌های اقتصادی قادر نیست بیش از این ظرفیت‌های مردمی را به کار گیرد چون توجه‌شان اساسا به تقویت تولید داخلی نیست. فکر می‌کنند از طریق سرمایه‌گذاری‌های خارجی و پیوند با اقتصاد جهانی می‌توانند مشکلات داخلی را حل و فصل کنند؛ مسیر غلط است.

565الیاس نادران در گفتگو با خبرنگار سیاسی مشرق در نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی با ارائه توضیحاتی درباره لیست واحد اصولگرایان گفت: بعد از اتفاقاتی که در انتخابات مجلس‌های هشتم و نهم افتاد که منجر به بحث میان گرایش‌های مختلف اصولگرایان شد، این دوره از انتخابات، ائتلاف در حد اعلای خودش و بسیار مطلوب و منصفانه میان ما شکل گرفت.

وی ادامه داد: از ابتدا هم گروه‌های مؤثر بین خود و خدا پیمان بستند که روی سهم و ورود افراد به لیست اصرار نداشته باشند؛ لذا معیارهایی عنوان شد برای انتخاب افراد که عمده آن‌ها بحث جوان‌گرایی، استفاده از تجربه قانون‌گذاری، متنوع‌سازی تخصص‌های مختلف برای حضور در مجلس و محوری کردن مباحث اقتصادی به دلیل ضعف دولت در حوزه اقتصاد که متأسفانه معیشت مردم را تحت تاثیر قرار داده بود.

نادران درباره وضعیت اقتصادی کنونی کشور گفت: من منکر تلاش‌هایی که دولت کرده نیستم اما این دولت با این وزرا و با این جهت‌گیری‌های اقتصادی قادر نیست بیش از این ظرفیت‌های مردمی را به کار گیرد چون توجه‌شان اساسا به تقویت تولید داخلی نیست، نگاه‌شان به بیرون است و فکر می‌کنند از طریق سرمایه‌گذاری‌های خارجی و پیوند با اقتصاد جهانی می‌توانند مشکلات داخلی را حل و فصل کنند. مسیر غلط است. این مدیران هم به اندازه کافی پیر، کم‌تحرک و کم‌انگیزه هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه یک گرایشی در دولت ایجاد شده که شبیه آنچه دولت آقای هاشمی عمل کرد در انتقال مالکیت‌های دولتی به حوزه خصوصی خودشان نه حوزه خصوصی واقعی، در حال تلاش هستند. در حوزه‌هایی مثل نفت، صنعت، معدن و تجارت، آموزش و پرورش و حوزه‌های دیگر به نوعی خصوصی‌سازی سیاسی جهت‌دار را دنبال می‌کنند برای تضمین تداوم مالکیت خودشان و اقدامات بعدی که در آینده می‌خواهند انجام دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 13
  • ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    0 0
    افرین بر این نادران و دولت روحانی و همه زحمت کشان
  • محسن ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    0 0
    جوونی ندیدیم کلاً در این سالها
  • سید اکبر کولر ساز ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    0 0
    مدیر اجرایی با مدیر ارشادی فرق دارد استاد. برای برخی کارها، تجربه نیاز است و برای برخی کارها، قدرت جسمی و توان
  • ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    0 0
    همه بالای 60 سال و فقط چند تا زیز 50 سال
  • ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    0 0
    مشرق برچسب های قشنگی استفاده می کنی!!
  • بیژن ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    0 0
    آفرین به مشرق و خبرنگار سیاسی مشرق
  • بوسجین ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    0 0
    دوست عزیز سلام جناب نادران چرا فرافکنی ملا نصرالدین خواست از جوی ابی بپرد نتوانست و گفت حیفی جوانی که رفته است و پس از به دور بر خود نگاه کرد دید کسی نیست و گفت در جوانی هم هیچی نبودیم حال ما را یاد ان داستان ملا می اندازید جناب ما از این مدیران در جوانیشان هم چیزی ندیدم انها کدام دغدغه ارمان انقلاب را داشته اند انها کدام ارزش های عقیدتی شیعه را توانسته اند در زندگی حتی شخصی خود عملیاتی کنند چه برسد به نهاد تحت نظر خود زندگی انان و فرزندانش را نگاه کنید کدامین یک از انها مانند رزمندگان بوده اند که برای کشور از همه چیز خود حتی از جانشان مایه گذاشتند برادر ما می دانیم و شما هم خود می دانید وقتی سیستم اداری کشور به دنبال افراد خنثی می گشت برای اینکه کسی در اداره کشور موی دماغ انان نشود و برای همین افراد متعهد و با وجدان و با شهامت و ایدئو لوزیک را به خطر ترس ناشی از ان دور کردند نتیجه همان شیوه حذب خنثی همین می شود که ادارات ما گرفتار روزمرگی شود ان موقع ها هیچ کس در مورد این جذب و دفع ها صدایش در نیامد که امروز ما شاهیدیم همان جذب شدگان امروز مدیریت ها را در دست دارند انهم به دلیل سابقه ای با نقاب ظاهری تدین به خود زده اند و همین ها برای حفظ خود در نهاد ها باند های خاص خود را ایجاد کرده اند که همه انها نه دغدغه دین دارند و نه دغدغه انقلاب فقط خود شان و خودشان ازخروجی مدیریت انها در جامعه هم همین را نشان می دهد و بس

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس